Jakub Jan Ryba – ČESKÁ MŠE VÁNOČNÍ / Czech Christmas Mass

Aby vám advent rychleji utíkal a dostali jste se do správné vánoční nálady, připravilo Divadlo Hybernia pět představení inscenované České mše vánoční, doplněné nejen hraným vánočním příběhem, ale i kouzelnými projekcemi, které z prostoru jeviště vytvoří chrám, či představí třebechovický betlém. Tradiční Rybovu Českou mši vánoční uslyšíte v podání slavných zpěváků a orchestrem pod dirigentskou taktovkou Lukáše Klánského.

V pátek, první prosincový den ji uvedeme poprvé. A navíc, před představením ve foyer za doprovodu dětského sboru rozsvítíme náš vánoční stromeček! Rozhodně si toto speciální představení nenechte ujít!

A nezapomeňte, že na tato představení můžete uplatnit rodinnou vstupenku!
Termíny a vstupenky najdete ZDE.

ENG:
To make Advent go by faster and to get you in the right Christmas mood, the Hybernia Theatre has prepared five performances of the staged Czech Christmas Mass, accompanied not only by a live Christmas story, but also by magical projections that turn the stage space into a temple or present the Třebechovice nativity scene. The traditional Ryba’s Czech Christmas Mass will be performed by famous singers and orchestra under the baton of Lukáš Klánský.

On Friday, the first day of December, we will perform it for the first time. Plus, we will light our Christmas tree in the foyer before the performance, accompanied by a children’s choir! Don’t miss this special performance!

And don’t forget that you can use your family ticket for these performances!
Click HERE for dates and tickets.